Porubská 5

datum: 21.8.2012
účast: Keňan, Jaryn, Fík, Koudy, Berďa, Stoša, Olda, Bobika
podpora: Kačka, Tobika

   Na startu letošní Porubské pětky jsme se sešli v hojném počtu osmi zdatných mužů, čímž jsme vyrovnali silnou mužskou účast borců z MK Seitl, ale za MK běžela i ještě jedna žena. Počasí jsme měli ideální, možná z jedné strany občas více foukalo a hlavně nebylo úplné vedro. Já jsem byl mírně unaven po sobotním maratonu, ale i tak jsem chtěl běžet pod 20min. Ostatní měli taky různé cíle, někdo běžel na osobák, někdo svůj standard a někdo chtěl jen tak protřást břych. Každopádně jsme to všichni uběhli a byli jsme spokojeni, někdo více někdo méně. Já jsem tentokrát běžel velmi vyrovnaně, protože se mi o skvělé tempo postarali Jarda s Liborem (díky chlapi), sice jsem za nimi stále pár metrů ztrácel, ale v posledních dvou kolech se mi podařilo zase zrychlit tempo a zafinišovat. Opět to byl závod bez startovného a vyhlášení výsledků. Určitě má však tento běh jistý smysl v tom, že když se prostě měří čas, tak se jde naplno. Já osobně se rád účastním těchto srpnových ostrých tréninků, i když mi to koliduje s vrcholením horskomaratonské sezóny.
   Po závodě jsme si lehce vyklusali, někteří opět naboso po trávníčku, já jsem provedl i důležitý strečink a pak jsme šli na pivo. Takže den jak má být. Na závěr bych poprosil všechny účastníky, aby se krátce i déle vyjádřili v komentářích jak se běželo jim.






foto MK Seitl
foto Bobici
Ze stránek MK Seitl video zde.

2 komentáře:

  1. Byl to taky fajny běh, stejně jako tento fajny članek, ktery napsal taky fajny chachar. Jen mě smoli, že mě v závěru předběhl Olda. Jsem si připadal, jako když Basso dojíždí do cíle s Cavendishem. :-) Jen za náš oddíl chyběli v závodě nějaké ženy. I když Koudy mi připomínal ženu v pátém měsíci, tak ženy nahradil on.

    Berďa

    OdpovědětVymazat
  2. Cekal jsem nejaky vtipny return od pana prezidenta a zatim nic. To bude opet perla, kdyz si dava tak na cas! :D
    Jinak zavod byl fajn i posezeni fajn - takze diky vsem, co prisli. Ale hlavni DIK patri organizatorum, ze takoveto akce delaji!!!
    BOBika

    OdpovědětVymazat