Malá Fatra V - Bílá tma ...

 
Trasa běhu 14 km/1500m (Míro)
 
A jak jsem se hledali ;-) (Miro)



10 komentářů:

  1. Skvělé video, Jarku. Takové typické Wojtylovské. :-) Je vidět, že jste si užili hor i dobrodružství. Asi dobře, že jsem nejel, já bych se našel až ve Strečně. :-D A, Pájo, neboj. Ty chlapům určitě nejsi ukradená. :-) Jen jsi běžela na ně moc rychle.

    OdpovědětVymazat
  2. Tato akce se konala kdy? BOBika

    OdpovědětVymazat
  3. Aaa, zase nějaká tajná soukromá akce. ;) BOBika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to právě, že ne! Ale předloni když jsem vyrážel do hor, tak mé nabídky bylo odměňované skoro nulovým zájmem. Míša se loni setkala s podobným výsledkem, tak jsem usoudil, že nebudu plýtvat písmeny ;-). Ty by jsi jel? Mám tě tedy příště oslovit?

      Vymazat
    2. Treba bych chtel, treba ne, treba bych jel, treba ne. ;)
      Delej/-te, jak uznas/-te za vhodne. Ale nekdy me dost mrzi, kdyz jedete, treba i ve vetsim poctu, na nejakou akci, na web pak davate fotky, videa a texty s tim, jak to bylo uzasne a pri tom o tom pred akci nebyla nikde ani zminka. Nejsi v tomto ohledu sam, jen za posledni mesic vim minimalne o 3 podobne konanych akcich. Prezil jsem to i bez nich, ale ...
      BOBika

      Vymazat
  4. Teda to musela být paráda, snad mi to někdy příště výjde.
    Stoša

    OdpovědětVymazat
  5. Jarynku, skvělé video, už jsem to okomentovala Mirovi na fb :-) Bobiko, tajné to nebylo, mě zvali :-) a pocity mám podobné jako Berďa, ještě že jsem nejela :-) :-) I když nálada na závěrečné srandičky byla, tož ke konci už jsem zase litovala, že jsem do toho mlíka nejela :-) A Pája je prostě drsoňka, žádná ovce ve stádu, když už hory, tak vlastní cestou :-) :-) jste borci všichni, tohle počasí chtělo fakt silný morál. A Pája (tentokrát ten)překvapil, LC se fláká a pak se pustí na takovou Sibiř :-) :-) dost dobrá akce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to my ovce nie sme a už nejeden krát pri výstupe na kopec sme bežali mimo značku :-)je to taká tradícia už pomaly ako to že vždy zmeškajú vlak do OVY :-) aj keď teraz ho nezmeškali

      Vymazat
  6. Skvělý dokument. Ale toto su není pro mě....bílý hnus :-) :-) :-) brrrrrrrrrrrrr, zima.........ale v létě se ráda přidám. Rychlíci poběží, já to budu jistit zezadu. Budu bernardýn-ponesu soudek s rumem :-)

    OdpovědětVymazat