3. etapa - Visalaje





Letošní ročník Lysacupu je (zatím) ve znamení sluníčka. Na parkovišti na Visalajích nás přivítalo krásné počasí a teplo. Tentokrát jsme vyrazili do boje v pěti lidech. Sníh-nesníh, bláto-nebláto, voda-nevoda. Na vrchol Lysé jsme dorazili špinaví a mokří v tomto pořadí: Majkl (45.), Martin (62.), Stoša (72.), Berďa (82.) a v nádherném finiši Dědka překonavší Bob (87.). Nahoře je jako vždy nádherně. Výhledy na slovenské hory, únava se mísí se spokojeností, kamarádi se hecují...prostě pohoda. Tolik zpravodajsky k této etapě.

A teď něco navíc. Koudy si obětavě zařídil službu a dnes nemohl, Kuba si pořídil zákeřný virus a dnešek vynechal, Malča raději odjel někam daleko, Berďa si nabral spoustu práce a nemá čas běhat (a forma jde dolů), Stošu bolí noha a Bob se obětavě rozhodl, že to bude jistit zezadu. Kamarádi děkuji. Vaše obětavost mi umožnila bodovat za tým a výrazně mi vylepšila mou sportovní náladu. Ještě to musím trochu vysvětlit Majklovi, ale konečně- nic není dokonalé. Co z toho plyne dál? - máme obrovské rezervy. Hádečci třeste se!

Mimochodem dnes poprvé jsme porazili Kobry. Stačí si spočítat průměrný bodový zisk na jednoho člena týmu.

Ono to půjde. Loni to bylo totéž...

Martin

PS od BOBika: Chtěl jsem tu přidat pár fotek, ale v tomto ohledu si s blogem moc nerozumíme, takže mrkněte na fotky z Valašského Království. Klukům tím děkuji!!!

Terén

4 komentáře:

  1. Moc pěkně jsi to napsal, Martine. Ono to půjde, Hadičky! Berďa

    OdpovědětVymazat
  2. Boží mlýny melou...
    Hoši děkujem
    a na závěr Kurde přydej!
    v sobotu tam budu!
    Koudy

    OdpovědětVymazat
  3. my sice neumíme psát ale vy asi neumíte číst viz. http://lysacup.resultado.cz/index.php?rid=141&type=teams od: i alias y

    OdpovědětVymazat
  4. To i-y: Je otazkou, kdo neumi cist. Jeste jednou to zkus ve druhem radku nad podpisem autora clanku. Staci docist druhou vetu ... V prumeru na clena! :D Ale to nevadi, my jsme zvykli vysvetlovat veci vickrat, ze kuciii?!

    OdpovědětVymazat