LH24 průběžné info

23:50





20:30 Tak to jste se kucíí snad zbáznili, ne? To byla reakce většiny týmu na odhodlání Jaryna a Stoši, kteří oznámili jeden den předem, že půjdou LH 24.Stoša ještě před tím ale stihl běžet etapu Lysacupu ze Šance, zatímco Jaryn si dal dvakrát Lysou již se startovním číslem LH 24. Z Lysé Stoša pokračoval dolů a nastoupil do vláčku jménem " 24 hodin pro blázny".
Na Lysé dnes krásně, příjemně pod nulou a klukům, jak se zdá, to zatím běží. Jaryn po druhém výběhu nalezl požitek v holích, do kterých se přímo zamiloval. Trať je pevná, udusaná, fén na pokoji suší mokré věci.
Kucíí mají za sebou 6 výběhů, v této chvíli bude Stoš
a dobíhat opět na vrchol.
1. Jaryn 1:11,0 - první výběh se běžel z pod Rajské boudy, ostatní již od Bezruče
2. Jaryn 0:55,48
3. Stoša 0:49,30
4. Stoša 1:03,00
5. Jaryn 0:57,16
6. Jaryn 1:06,00
7. Stoša ?
Kucíí to pěkně napálili, tak uvidíme, jak budou pokračovat. Od 7. výběhu se již chtějí střídat po jednom výběhu.
Držíme palce!

7 komentářů:

  1. Kluci jsou borci! Průběžné výsledky možno sledovat zde: http://www.lh24.cz/lh24/index.php?option=com_content&view=article&id=34&Itemid=11

    Berďa

    OdpovědětVymazat
  2. Pecka!!! Dík za info, průběžně sleduju web a jsem jak na trní ;-)
    ivon

    OdpovědětVymazat
  3. Po rozkliknutí jména našeho týmu ve výsledovce, lze z mezičasů vyčíst naše skutečné úseky, občas, zvláště moje stopky selhávaly, takže časy na lístečku jsou jen přibližné. Stoša

    OdpovědětVymazat
  4. Asi 1.hodinu po závodě Stoša s ůsměvem a jiskrou v oku plánuje silniční 12 . hodinovku.To jen , aby jste věděli , že máte v týmu šílence. :-)Vitalij
    PS : A za to , že nás ošidili o stupně vítězů , nastupuji příští rok v kategorii jednotlivců pod krycím jménem : Válka s uhry !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Vitaliji "Válka s uhry" ;-)))
    i vám velká gratulace a má poklona před výkonem a to hlavně Tvé raketové polovičky!
    Koudy
    P.S. Že máme v týmu šílence víme, a už také víme, že veškeré léky, které jsem na nich zkoušel, selhaly. Obrovský neúspěch medicíny. Holt, máme v týmu blázny, nu což, tak se z toho snad nezblázníme, ne?

    OdpovědětVymazat
  6. Elektrošoky by to mohly ještě zhoršit. A to už by pak Stošu nešlo zastavit vůbec.Jako fyzioterapeut ví , co je pro jeho tělo nejlepší a z toho usuzuji , že příští rok půjde jako jednotlivec.:-)No od Stoši se to čekalo , že tam bude ve 2.ráno poskakovat jako by se nechumelilo , ale Jaryn ten překvapil . Palec nahoru borci .
    PS : A to prý ještě mezi předávkama točili na pokoji nějaké video . No tak to snad ani nechci vidět .Čuńata :-) To se pak nemůžeme divit , že nás z toho hotelu tak rychle hnali.Že jó kucí .
    Vitalij Pigičko

    OdpovědětVymazat
  7. Pro Koudyho: óóó děkuji, ale stejně jako při B7 musím konstatovat, že mít dobrého parťáka je 90% úspěchu :-) pravda: když mě Pigi, poté co ušel jeho 2 kolo za 1h20min, ve foajé zdupal, že ještě nemám nasazené návleky a že už jsem měla být 5minut na trati, tak jsem měla tendenci ho majznout hůlkou... :-) Naděžda

    OdpovědětVymazat