Ocelový muž 2013

datum: 27.7.2013
účast: ja ja ja jenom já

       Asi tři dny před dovčou v Řecku jsem si všiml, že bude ocelák u nás v Klimkovicích, tož jsem se rychle přihlásil, abych měl další cypovinu k dobru, kde mužu zrealyzovat sve ego. Tož jsem si řikal tři silové disciplíny a dvě aerobní, to bude brnkačka. Ovšem mýlil jsem se velice. Jako ostatně vždy. Žádná prdel to teda nebyla a opět jsem si hrábnul hodně hluboko. První dischciplina benčpres! Všici zvedali 65 kilo, někteři to zdvihli aj 66x. Já cyp jsem si nevěřil, šel jsem na 50kilovku a zvedl jsem jen 21x. Ostuda a trapas hned na počátku. Tož byvalý gymnasta, který už na posilování kašle. Tak co bych asi chtěl. Druhá dyschciplyna shyby, žádné šyby ale shyby. Tož si říkám to pude. Ale pozor, všici robja shyby podhmatem, takove jako bicepsové. Ale řikam si tož to je lehči, zkusim. Zrobil jsem jich 19. No jen lehce podpruměrný výkon. Aspoň jsem se uplně neztratil. Pak přišlo na řadu břycho čili lehsed opakovaně za dvě minuty. Myslel jsem, což teda je lepší nemyslet a kurde přydat, to jsem si uvědomil až po tym, že zrobim tak 80 až 90 lehsedů. Bohužel pravidla neuprosná a nakonec jen 67 opakování a další trapas na světě. Tož chuj s tym no ni? Ešče nas čekal běh a tam si snad spravím chuť. Běželi jsme dvakrát kolem sanatorií, cca 4,5km. Věděl jsem že teď už je na čase, kurde přydat. Vyběhnul jsem v popředí a sledoval Libora Pavelku, takový jediný trochu běžec. Tak jsem jedno kolo ochutnával tempo. Bylo horko jak sviňa, takže jazyk vyplazeny a žadná řiť. V druhém kole jsem šel přes mladíka, ale Libor už byl hodně daleko. Nic meně, jsem doběhl druhý a měl jsem trochu radost. Pak byla na řadě cyklistická časovka. Někteři hoši zas měli takove ty časovkářské karbonové specyály. Tož já už jsem na svoju silničku taky zvyklý, bo letos mám najete skoro tisýc a nemíním se mezi nima ztratit. Kolo jsme švihali take tři kolečka mezi klimkama, janovou, svinovem a polankou a zas přes klimkovyce tak. Supr trasa, libilo se mi to, měl jsem aj pul litra piti sebou, tož jsem chlastal jak ďuravý furt. Nakonec takový průměrný výkon, tož hlavně jsem se něztratil.
       No byl jsem rád že je konec, že mě Berďa s twinckama vyzvedne, že se aj ta Renča stavila a mohla si mě vychutnat jaky jsem to "sportovec" a že pojedeme chlastať k Lence a Mišovi. Cely děn bylo horko jak cyp, furt jsem se schovaval někde ve stínu. Snažil jsem se doplňovat tekutiny i energii, ikdyž na to jidlo moc nejsem. No byla to zajímavá zkušenost, ale nevim jestli by z našej partyje se někdo třeba příště zůčastnil, tož asi Leňa no ni? Bo v babách je to jiná konkurence, jako ve všem a to už stojí za zvážení.
       Asi po pár dnech jsem si uvědomil, že ikdyž radoby všestranný sportovec jsem, tak na některé dyschcyplíny je dobré trochu se přypraviť, trochu potrenovat nebo aspoň si přečíst podrobně ty pravidla a tak. A už mě znáte, takže víte, že tam příští rok jednoho oceláka zase střelim v tej nabitej terminovce. No a pro roztomilé výcebojaře to mohu jen doporučit.
       Teď si řýkate, proč tak krátký  článek o také fajné celodenní akci, ale zřejmě jsem všechno ostatní již vypověděl na akci u Leni, tak to tu nechci tak rozmazávat. No a kdyby někdo mermomoci chtěl jetště něco vědět, tak zcela přesné výsledky a výmluvné fotky jsou na www.ocelovymuz.cz
       Takže za rok, hej?


9 komentářů:

  1. Stošo,
    pěkný článek a jelikož si chyběl na vyhlašování tak máš u mne diplom z Ocelového muže:)Lucka O.celačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé díky Luci, tak třeba někdy někde na slezkém maratonu nebo B7? Když budeš tak hodná a vemeš to? Dík. Stoša

      Vymazat
    2. Já bych byl stošo pro předání na B7, na startu a pak foto co s něho doneseš do cíle :-)))

      Vymazat
  2. Pěkné, ty ty ty a jenom ty! :-) Berďa

    OdpovědětVymazat
  3. Nas Stosa ... Berda to vystihl presne! ;) BOBika

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, zasmála jsem se :)
    Deni

    OdpovědětVymazat
  5. Fajné počteníčko na dobrou noc! To aby se mi ještě o tobě nezdálo!:-) Kač

    OdpovědětVymazat
  6. Tož neni to fajny synek, tyn Stoša? Kurde, gdyby tak ešče trochu přydal! :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Hatmatilka jak ze zvláštní školy. Člověče, nauč se používat Český jazyk!

    OdpovědětVymazat