RYCHLÁ ZPRÁVA Z BĚLÁKU

3:13:17 SLOVY: TŘY TŘYNAS SEDUMNÁS. Článek samozřejmě bude, ale asi až zítra, až to trochu vstřebám. První věta bude asi něco ve smyslu, že kdyby jste proti mě postavili štafetu na maraton po čtvrtkách: třeba Koudy, Keňan, Bobika, tak čtvrtý by musel finišovat minimálně Poky, protože s Berďou třeba byste to mohli prohrát :-)))
Hej tak zatim bando jěště jednou v číslech: 3:13:17 a pro jistotu jěště naposled: 3:13:17

23 komentářů:

  1. To si děláš kozy! :-00 GRATULUJI!!!

    Berďa

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Berďo, promiň, že tě tam uvádím jako nějakého pomaleho běžce, ale ty jsi jediný natolik inteligentní že to sneseš. Tož sem hodil rukavicu, a mužu si užívat slávu snad až do května.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle Koudy hned tak nepřekoná! Který jsi byl? V každém případě ti při nejbližší příležitosti kupuji panáka! A odpo jdu trénovat, ať mám jako finishman šanci. :-D

    Berďa

    OdpovědětVymazat
  4. ...a kolik kilometrů měl ten maraton? Ale vážně! Nemám slov. Naprosto nepochopitelný čas. Velká gratulace a s okamžitou platností Tě přeřazuji mezi "nadlidi". My to s Koudym, Bobikem, Jarkem, Berďou a dalšími normálními běžci budem šudlat někde 20-50 minut za Tebou.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  5. No to mě teda po...drž! Ty vole, jestli Bukurešťský maraton měl 39km, tak ten dnešní měl 35km??? ;-) Stošo, gratulace obrovská, je načase se zamyslet. (aspoň já tedy)

    OdpovědětVymazat
  6. Díky Díky Díky musím na vyhlášení, snad zas budou price money. Stoša.

    OdpovědětVymazat
  7. Pořád jsem si ten čas v duchu opakovala a nemohla tomu co opakuji uvěřit!!!:) ..po Lysé a jistě bujném Silvestru.. a vůbec s tvým záběrem a takřka žádným odpočinkem.. Ses musel asi pořádně naštvat.. Jsi borec Stošo!!! Kača

    OdpovědětVymazat
  8. Tez se pridavam s gratulaci, at uz delka byla jakakoliv. ;) BOBika

    OdpovědětVymazat
  9. Je fakt, že borec s GdePičoSu-eskou naměřil 40, ale pry stromy to hrozně stresujou nebo zkreslujou, ale byl to už několikátý ročník, takže předpokládám že určitě nepatří do kategorie "rumunských a balkánských" maratonů :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Srovnání s rumunským maratonem jsem tam dal schválně, protože ten naštěstí měřil dle GPS přesně, o něco více. Nechci být rýpalista a Stošův výkon to nijak neshazuje, ale pokud GPS naměří 40km, tak je to fakt málo. Koudy

    OdpovědětVymazat
  11. 40 či 42, perfektní výkon!
    AVE STOŠA!!! :-)))

    Deni

    OdpovědětVymazat
  12. Prepocitame-li to ze 40 km na maraton (pri stejnem tempu), porad se dostava na cas 3:23:53, coz je porad 2. nejlepsi cas VZS. K tomu muzeme pridat jeste dolozku, ze se nejedna o silnicni beh a cas by tak mohl byt na silnici mozna i lepsi. Na druhou stranu, bude-li chtit Stosa utocit na podobny cas v Praze, ma jeste co trenovat! ;) BOBika

    OdpovědětVymazat
  13. Souhlas, i kdyby to bylo 40 km, je to super, má gratulace. O délce onoho maratónu se zde vede již dlouho diskuze, takže Bobika určitě rád donese pásmo (ze školy) a půjdeme měřit. Měl jsi "maratónské menu" ? Otázkou však zůstává, v čem je onen úspěch. Příznivá teplota, minimální předstartovní stres (oproti Praze, Košicím) nebo tvá současná špičková forma …

    OdpovědětVymazat
  14. Chci podpis :-D
    ivon

    OdpovědětVymazat
  15. Délka mi fakt trochu vrtá hlavou, nejlepší by bylo pásmo, ale odměř 5275m, na kole si to skusím změřit. Taky je tam však určité převýšení v každém kole cca 12-13m, jinak bylo blátíčko v některých místech, což zpomaluje, ale zase byl měkčí terén, výborná teplota a samozřejmě forma.
    Stoša

    OdpovědětVymazat
  16. Kam, sestro má kam? :D
    Deni

    (sestra se červená) :D

    OdpovědětVymazat
  17. Stošo, užij si to! Jsi celebrita a už se kvůli tobě i červenají mladé krásné dívky. Jsi úplný rocker. :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Pouvažuju :-D
    ivon

    OdpovědětVymazat
  19. Stošo, mohu ti nosit a močit pero - do inkoustu při oněch podpisech?
    P.S. tak jak tak je to exklusivní čas, i kdyby to bylo kratší, vyváží to ten měkký terén. asfalt je o hodně rychlejší. Jsi náš BALBOA A ROCKER!!!

    OdpovědětVymazat
  20. Začínám trénovat !!! Stošo kdy máme u tebe první tréning :-)). Jinak před měřením samozřejmě nakalibruj kolo, vezmi výškoměr, žádáme přesné data. Hold není to tak daleko jak Bukurešť :-))). Pošli trasu.

    OdpovědětVymazat
  21. Děvčatům se samozřejmě podepisuju na ňadra, jako každý správný rocker:-)

    OdpovědětVymazat
  22. V tom případě budu při podpisování dělat Koudymu asistenta. :-D

    OdpovědětVymazat