Běh zámeckým parkem – Kravaře



V parné neděli 16.6.2013 se konal další závod u nás na Prajzké. V Kravařích se běžel už 31. ročník Běhu zámeckým parkem. Rozhodli jsme se s Daliborem, že si po delší době zaběhneme a já si taky vyzkouším běžet ve velkém vedru. Přemluvila jsem i svou sestru, pro kterou to byl první „delší“ závod.
Na start se postavilo cca 160 závodníků, známé i méně známé tváře, hodně ze sousedního Polska. Běžely se 3 okruhy v parku, celkem 8700 m mezi golfisty (líbilo se mi, jak se na jednom místě prolínaly tyto naprosto dva odlišné sporty :-) ).
Vítězem závodu se stal Polák Robert Antczak s časem 29:26, v ženách zase Polka Michalina Mendecka s časem 33:38. Django běžel za 42:09, já o5 víceméně na konci, za 49:53. No, spokojená jsem moc nebyla, ale kofola a výborný kravařský koláček to spravili.
Závod to byl pěkný. Tentokrát, zdá se, ani nenastal žádný PROBLÉM!. Škoda jen, že už nikdo z našeho TEAMU nedorazil :-(. To jste spočívali po Brušperku nebo se vám nechtělo?! 

10 komentářů:

  1. Ty znaky za "... odlisne sporty" maji byt nejaka sifra? Neco jako v nasi politice ci nasem fotbale? :D Nebo se mi to jen spatne zobrazuje? BOBika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevim?! neni to sifra :-) kazdopadne pro mne golf stale velka neznama a moc mi sportem nezavani, i kdyz ted me beztak golfisti ukamenujou, bylo to pekne, na jedne strane dusot upocenych bezcu a na strane druhe "odpocati sportovci" s BAGY ci jak tomu rikaji (pro mne jsou to proste kufry)

      Vymazat
  2. Ano, Nikolko, my jsme regenerovali a ráno jen vyklusávali!!!:-) Ale vy jste hájili naše barvy, tak super!!! Kač

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k výkonům a děkuji za referát :-) A jsem rád, že ani tentokrát nechybí v tvém článku, Niki, slovo "Problém" :-) A na moji omluvu informuji, že jsem teprve dnes ráno dojel z Londýna , kde jsem samozřejmě i reprezentoval VZS a řádně tam běhal. :-D Berďa

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Niki, pěkný článeček a gratulace k výkonům. Já na svou omluvu jen to,že jsem celý víkend propařila. V pátek sraz z VŠ a v sobotu sraz z gymplu ( 25 let od maturity - hrůza) a po sobotě bych nebyla schopna ani na ten start dorazit ... Leňa

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné výkony a repre VZS! Já jsem taky spočíval po Brušperku a kál se. Tolik sprostých slov při jízdě na kole jsem snad nikdy nevyplodil! Jsem organizátorem závodu a nadávám na cyklo trať, to je úchylka. Niki, to není možné, že nenastal žádný problém! Přece když žádný není, tak si nějaký najdem. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. ale problémů je stále dost:-), jen nerada bych je všechny vypisovala, to by bylo na dlouho...v Brušperku jsem byla alespoň nasát atmosféru, tož fajne ste to měli a aji ja gratuluji všem ke krásným výkonům! článeček nebude?!? Niky

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem účasti, na onom závodu, dával jen malé šance, ač to mám za barákem. Jedna proto, že jsem se řídil podle Seitlovských stránek, kde se tento závod koná až v pondělí (to bych šel) a druhák domu jsem dorazil v 8 ráno a po těch šedesáti, jsem byl jakysi ospaly :-).
    A jak sestra, neměla žádný problém na svém prvním závodě?

    OdpovědětVymazat
  8. Jarku, ona je naštěstí pravý opak mně, takže neměla:-) chtěla při závodě hlavně dobře vypadat:-)) Jen to organizátoři jaksi nezvládli, pač hlásili, že už není nikdo na trati a ona tam byla ještě naše Pavlínka, tak jsem běžela a volala na celé kolo, že tam mám ještě sestru!!! Doběhla předposlední a byla spokojená! 60 km super - to mi hlava nebere! Tak příště v Kravařu ČAU! n.

    OdpovědětVymazat