Bylo nás pět - Městský běh Karvinou

V sobotu 13. 7. 2013 se konal další ročník již tradičního Městskéhu běhu Karvinou (10 km). Počasí vyšlo ideálně. Nepršelo, nefoukalo a hlavně nebylo vedro. Prostředí bylo jako vždy moc příjemné a organizátoři připravili opět krásný závod za účasti téměř dvou set běžců. Z VZS nás bylo na závodě pět - Lenia, Sabina, Poky, Martin a já. Poky s Martinem po startu hned vyrazili stíhat čelo, já si pomáhal s Leniou a Sabča si vychutnávala běh na čtyři okruhy po náměstí a městským parkem kousek za námi. S časy jsme byli všichni spokojení a Lenia navíc svůj výkon korunovala 2. místem v kategorii. A to byla cca 9,8 km první, ale v závěru ji přespurtovala jiná stejně věkově kategorizovaná žena. Vyhlášení jsme pak spláchli pivem či dvěma a jeli jsme domů.



Naše časy:
Poky - 36:41
Martin - 41:39
Berďa - 44:37
Lenia - 44:46
Sabča - 52:08

Výsledky
Fotky: MK Seitl

5 komentářů:

  1. Pěkný závod,jen škoda,že pak pršelo a všichni se rozutekli. Tudíž vyhlášení bylo takové nijaké...Jinak já velmi spokojena, poprvé jsem se dostala pod 45 minut a zlepšila svůj osobák o 40s. To vše ale zásluhou výborného vodiče Berdi , kterého jsem se držela jako klíště, jen ten konec už jsem nedokázala zabrat.
    Takže velký dík Berďovi a gratulace všem. Myslím, že jsme všichni byli s výsledky spokojeni.
    Těším se na pátek. Lenia

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to fajn, netušila jsem, že to v Karviné může být tak hezké. Příští rok, pokud u běhu zůstanu, poběžím zase. A doufám, že opět s tak bezva lidmi!:-) Sab.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulace všem, parádní časy, parádní umístění :)
    Deni

    OdpovědětVymazat
  4. Taky gratuluji všem, já bohužel ladil formu v Řecku. Stoša

    OdpovědětVymazat
  5. Tož pry ta Karvina moc na osobáky není a Leňa luplup a je to tam :-O - J;-)

    OdpovědětVymazat