Vše dobré v roce 2014!!!

Drahé súdružky, drahí súdruhovia, 
budeme makať aj budúci rok, 
my aj tu celú budúci päťročnicu splníme, 
nebojte sa, buďte zdraví, behajte a radujte sa.

Čest práci
Súdruh predseda a dobrý kamarát

Koudy

(Ty lajstre, tu petíciu mi podpíšete nabudúce)



12 komentářů:

  1. Paráda, súdruh predseda...dnes to bylo opravdu na dizajn, enem ty butky ti moc neladily (ale zase lepší, než plátěnky..hmm?)...Šťastný nový rok všem! Ať je s vama pořád taka sranda :-) Nikša

    OdpovědětVymazat
  2. Vážený soudruhu předsedo. Použití těchto bot na masové akci mezinárodního významu svědčí o nekritickém obdivu k imperialistickým výrobkům a jednoznačně Vás usvědčuje z oportunismu. Je třeba rozhodně a se vší důsledností ukázat na takové zavrženíhodné osoby prstem a umožnit dělnické třídě, aby se o ně postarala po bolševicku. Všem, kteří prohlédli vaši věrolomnost a odmítli se podepsat v obavě ze zneužití svého jména západními válečnými štváči, děkuji a přeji krásný nový rok plný stranických, osobních i sportovních úspěchů. A vzhledem k velkorysosti našeho sdružení mám obdobné přání i pro Vás.
    ...a díky za humor, který kolem sebe rozséváš. Martin

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné soudruhu první tajemníku! My jsme se s tím včera a dnes taky nepárali a jedli a pili. I přesto zbyli u mně nějaké šampusy a ty si vypijete kamarádíčkové na soustředěníčku. Kromě toho u mne zbyla čepka s bambulí a šátek. Kdo to chce?
    Berďa

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem rád předsedo, že jsi v pořádku, protože : [Rozkaz ten zněl jasně, muž s koženou brašnou nesmí projet za žádnou cenu. Nebyl čas lámat si hlavu kdo je kdo]. Ještě že soudruzi asi někde udělali chybu :-).
    A Berďo já na soustředění již nepiju. V podstatě jsem nespolečenský nealkoholik a plachý samotář :-))). Tak se mějte bando.
    Poky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, Poky, to jsem si včera vůbec nevšiml. :-D Byl jsi společenský naprosto ke všem. :-D A jinak jsi u mne nechal malou placatku. Přinesu ti ji na příští LC. ;-)
      Berďa

      Vymazat
    2. Přetvářka, nic víc a kdoví jestli jsem včera vůbec někde byl :-))). Mám dojem, že malá placatka bude od Pavla.
      A aby jsme se nebavili jen o sportu. Zrovna se dívám na Nightwish. Zajímavá muzika, i ta zpěvačka nevypadá špatně :-). Miro tuto hudbu často používal k videím z LC.
      Poky

      Vymazat
  5. Soudruhu předsedo. Plány tebou uložené nejen že splníme, ale i překročíme!!! Kdo chvíli stál - již stojí opodál. Práci čest!!! P.S. Někteří revanšisté a váleční štváči tě po cestě nazvali ÚČETNÍM!!! Tedy nikoli zástupcem dělnické třídy, ale pracující inteligence - třídy, která nestojí neochvějně za tvůrčími myšlenkami marxismu - leninismu. Tak se s tím budeš asi muset po bolševicku vypořádat :-)

    Berďo - černá čepise s bambulí a šátek modré barvy s květy je se 100% pravděpodobnéstí můj.Jak jsem se včera naťulala, na tak nepodstané věci, jako je oblečení, jsem poněkud zapoměla :-)

    Děcka, ale jinak - bylo mi s vámi poslední den v roce 2013 moc BEZVA . Přeji vám v roce 20114 jen to nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ok Lenko, všechny svršky, které jsi u mne nechala ti donesu na příští LC. :-) Berďa

      Vymazat
    2. Tak se ukázalo, že šátek Lence nepatří. Přiznejte se, kdo ho u mně nechal. :-D Berďa

      Vymazat
    3. Tak pokud není modrý a s kytičkami, tak bude asi můj. Jeden od 1.1. 2014 postrádám. Pája

      Vymazat
  6. čaute, díki moc za skvelý večer všetkým zúčastneným ale hlavne Berďovi za super pohostenie....želám Vám všetkým všetko naj a veľa km bez zranení!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Koudy,vypadáš bombasticky. Ať žije VZS! Všem ještě jednou do roku 2014 jen to nejlepší a žádné bolístky. Lenia

    OdpovědětVymazat