Krásná, 10.1.09

3 komentáře:

  1. Kluci gratuluji k dnešní porážce FK. Dnešní výsledek je zárodek budoucích vítězství...je to jako taková první VLAŠŤOVKA. Jste pašáci.

    PS: Fotky jsou krásné..bo jsou z Krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ouhle podívejme na ty plavčíky oni nás porazili, asi je třeba nevysedávat v hospodách v pátek po večerech a je třeba zase trošku potrénovat a zapojit do běhu pana Kořiho Leeho, anebo že by jsme vyhrabali nějakou novou hvězdu do týmu, uvidíme.... Koukám že panáčci se přou o výsledky, že jim tam někoho nezapsali či co, ale i tak Vám to na nás stačilo, není třeba být až o tolik lepší. Přece si nemyslíte, že by jste nás mohli porazit celkově, to můžete jen dále snít, ale snažte se může být drama.... Moirak J.V. Fialová kobra

    OdpovědětVymazat
  3. Chlapci držme se! Je pravda, že nám nepřipsali body Milana Žondry, který skončil 37. To nás ale vůbec nerozhodí, to nám vůbec nevadí, to je úplně v poho, to prostě tak je. My se na to díváme s nadhledem a tak jak píše Malča: "Dnešní výsledek je zárodek budoucích vítězství...je to jako taková první VLAŠŤOVKA. Jste pašáci." Děkuji přátelé!
    Koudy

    OdpovědětVymazat