Lysacup 2015



11 komentářů:

  1. Wau Jarku, parádní statistika! Tolik práce ... kolik Ti to zabralo času?
    Deni

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá práca Jarek,diki moc.Miro

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, Jarku. :-) Jen tam chybí nějaký ten medián, pár percentilů a u tebe bych čekal i decyly. :-) Jo, a mám soutěž pro všechny. Kdo první analyticky vypočte neurčitý integrál z funkce, která popisovala pravděpodobnostní rozdělení, které ukazoval Luďa na zahájení, má u mne tisíc korun českých. :-)
    Berďa

    OdpovědětVymazat
  4. Jaryn je frajer jak to umí s pilou! Luďa

    OdpovědětVymazat
  5. Super zhodnocení, Jarku, jak ty to děláš - minimum slov, žádné věty, o souvětích ani nemluvím, a přesto je jasné, komu to běželo,komu šlapalo a komu se to jen couralo, kdo rubal, nerubal, na to já vždycky potřebuju dvě strany, než se vypíšu. Ty hodíš pár čísel a je to:-) :-) Paráda, hezky se na to kouká a hodnotí své úspěchy a neúspěchy:-) :-) A jen malá kosmetická výtka - sice si cením toho, že ses mě pokusil trochu zkrátit, neb s tou mojí výškou žádná sranda, ale ve finále mi LC neubral ani cenťák, takže pořád dlouhá Míííííííša, ne Miša :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, nenavážej se do Jarka! Nebo uvidíš! :-) Jako Miš(a) se podepisuješ sama (viz "to Deni: piš, piš, piš, jinak tě sní Miš(a)"). To, že máš vše velké, ještě není důvod vyskakovat si na prcky! :-)

      Vymazat
    2. Míšo nebo Mišo, na druhém řádku tvého fejetonu :-D, jsem si říkal, že moc chválíš a není co, takže je to předehra před nějakou kritikou, tyyyy jo měl jsem pravdu ;-). Mimo jiné můžeš v tabulce editovat sama, jen je třeba se trochu orientovat v html. Takže odlož Shakespeara a vrhni se na kód html. Chápu, že pro tebe asi nudné, ale zato praktické :-D.

      Vymazat
    3. No ja nevim, ale neni vyraz "vidi" prilis silny? :D
      BOBika

      Vymazat
  6. ty jo, tak člověk jednou není ironický a něco pochválí, neb tvorba jakékoli tabulky je pro mě noční můrou a končí katastroficky, a v závěru chce být aspoň trochu vtipný, a všecko špatně:-) :-) příště nic, žádná chvála, žádné pravopisné okénko, budu mlčet, i kdybyste mě psali jako Myšu či Mýšu. A na žádné html se vrhat nebudu, zní to jako nadávka a ještě by mi to nějak ublížilo:-) :-) Shakespeare, ty to vidíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat