11. LC Mazák - všichni PRO Lysou, nikdo PROTI

Tak už je čtvrtek večer, další etapa Lysacupu  skoro klepe na dveře, a ta jedenáctá, mazácká, tady pořád nemá žádný článeček. Sice by bylo dramatičtější číst, jak se bojovalo v předních liniích závodu, neb články od nás ze zadních řad nemohou být o ničem jiném než o funění, hekání, proklínání sebe samých, pocení krve, lapání po dechu a pajtáškování k vrcholu, ale týmové jedničky teď mají plnou hlavu LH24, koncentrují se a rozběhávají (Stoša), přemýšlejí, proč zrovna oni a že je to teď už fakt naposledy (Ultralenkačlenka), zkoušejí, kolik rukavic a ponožek najednou oblečou (Peťka), zaklínají koleno, ale v duchu už přemýšlejí o nějakém LH24 dogtrekingu  (Lenia) a přemýšlejí, jak se co nejvíc nadlábnout na rautu (Berďa). Tak jsem se rozhodla tu lysacupovou jedenáctku popsat, aby nesmutnila, že nevstoupila do historie VZS.
A protože se poslední dobou množily hlasy, že už té Lysé je trochu moc, že by to chtělo změnu, že se někteří na Lysou nemohou už ani podívat (obě jdou ale LH24:-) :-) :-) a protože i já jsem podlehla trudomyslnosti, volání jara a touze po změně, rozhodla jsem se povzbudit sebe i tým a navodit PROlyshorskou atmosféru. Neb když jde o Lysou, musíme být přece všichni PRO, a nikdo PROTI.
Takže když jsme se v sobotu PRObudili a PROtřeli si oči, PROhledali byt kvůli čipu a PROjevili pochopení pro Berďovu strategii rozdělování do aut, vyrazilo se. Před startem se někteří PROtahovali, PROcvičovali, jiní PROseděli v autě a PRObrblali celý čas, že přece nepůjdou ven, aby nePROchladli. Ještě že nePROpásli start:-)
A pak to všecko začalo. PROvoz na Lysou rázem rapidně zhoustl, jak se všichni snažili PROdrat nahoru co nejrychleji. Z našeho týmu PROvedl nejrychlejší útok na vrchol jako vždy Stoša. PROletěl jako vítr a PRObojoval se na 29. místo. Jako druhá za náš tým PROtla cílovou pásku Deni, ladně PROtančila kolem soupeřů, no PROstě jako vždy. Pak už cílem PROfičel Miro a PROniknout do první stovky nedělalo jako vždy PROblém ani Jarkovi. I Fido PROkázal své běžecké kvality a PROnikavě dotíral Jarkovi na záda. Vrcholovou fotku pak ale PROležel. Mezi nejrychlejší běžce se PROcupitala také Pája PROnásledována Berďou, který se do cíle PROrval těsně za ní. Šanci nePROmrhal ani Ruda a také on PROběhl cílem v dobrém čase.
A zatímco všichni trasu PROfičeli, PROletěli, PROběhli, PROsprintovali či alespoň PROklusali, náš prezident Koudy ji PROdřystal:-) Běžel, běžel, ale jak uviděl někoho známého, zastavil, PROhodil s ním nějaké to slovo, neb je to prezident PROfesionál a ví, že kdo není na slovo skoupý, ten nePROhloupí.
A navíc ta Lysá se mezitím nikam nePROpadne. Koudyho pak úspěšně PROnásledovala Oli, která se kolem mě PROtáhla a už pádila nesmeky nenesmeky kupředu. A na vrchol se nakonec PROklouzali všichni, neb překonat PROradnou ledovku, to chtělo PROmyšlenou taktiku. Lenia PROkázala opět svého bojového ducha a do cíle vbíhala s typickým úsměvem, Petra PROvětrala nové oblečení a PROvěřila nové hůlky, takže na LH24 je stoPROcentně připravena, Orlík PROťal cíl a PROfesionálně s vědomím, že důležitá je hlavně vrcholová fotka, PROklouzl k našim nohám a zabral bez PROtestu nejlepší místo na fotce. A k vrcholu, se PROšli, sice nezávodně, i Keňan, Ivon, Majda a Zuzka.

A ještě nesmím zapomenout na Fíka, to by mi určitě nePROminul. Ten se PROjevil nejmouudřeji z nás všech a etapu PROseděl v pivovárku.

A pak už jen Orlík PROnesl kouzelné zaříkadlo: Jde se do pivovaru, abychom si PROpláchli trubky, a i tempo toho nejpomalejšího z nás se PROměnilo v rychlý úprk dolů.
Zbytek etapy jsme pak PROpili, PROjedli, PROdřystali, někteří to PROtáhli až do večera a ještě druhý den si z etapy užívali nějaké to PROmile. PROstě paráda a jednoznačně všemi hlasy PRO Lysou horu.

11 komentářů:

  1. Miso, tys nam tu fakt chybela do party! :D Doufam, ze Ti behani pujde za chvili stejne dobre jako to psani!
    BOBika

    OdpovědětVymazat
  2. A jeste jsi o prsa predbehla Stosu! WOW!!! :D
    BOBika

    OdpovědětVymazat
  3. Důkladně jsem si PROčetl celý článek a musím PROhlásit, že PROpříště píšeš zápisy ze závodů TY. I když PROhraješ. Bo píšeš naPROsto skvěle! Martin

    OdpovědětVymazat
  4. Proklatě procítěný projev provokující procházející se Míši provokuje mne k provolání Hurá Hurá Hurá!!! Berďa

    OdpovědětVymazat
  5. Výborný článek, jen tak dál, už jsem si myslel, že nikdo psát nebude, tož jsem něco napsal, ale v článkovém souboji přiznávám drtivou porážku. Stoša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však ty mi to v kopci, Stošo, stokrát vrátíš, navíc ten tvůj text není vůbec špatný, a narozdíl od Lysacupu ti ani nemůžu říct, že prvních 100 článků je nejhorších, pak už to jde samo, takže já mám s tím během před sebou těžší boj:-) :-) a abych dostála tomu PRO Lysou, tak vám všem LH 24 bojovníkům zítra s Oli a Evou vyrazíme fandit a podpořit vás :-) :-)

      Vymazat
  6. A Míšo, byla tam i Django? Bo v textu jsem nenašla, tak nevím, kde mi chodí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, Niki, potvrzuju Djangovi alibi, tak jsem si dávala bacha, abych na nikoho nezapomněla, a hlava děravá, stejně se mi podařilo někoho vynechat. Ale Django je pro mě nebezpečný soupeř, pořád mi šlape na paty a na horské výzvě se nás s Berďou chystají porazit a sázejí na to, že jako dvě blondýny tam s Oli zabloudíme, tož jestli já jsem ho nevynechala schválně:-) :-) :-) Django PROmiň, nePROfesionálně jsem PROkaučovala tvé PROběhnutí cílem, PROvinile přiznávám:-) :-) :-)

      Vymazat
  7. To je zvláštní...napsala jsem k tomuto PROklatě dobrému článku komentář na Google a PROtože mi ten gúgl nepřirostl k srdci a PROtože to s ním neumím, komentář se zde neobjevil. Tak Míšo ještě jednou: PROsím PROcházej se po té PROklaté Lysé a PROstě i nadále piš ty své kometáře, u kterých se vždy pobavím. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. PROsim te, PRO boha, PROc nepises do nejakeho PROklate dobreho casopisu, aby byl jeste PROklate lepsi! Jsi PROste PROfik! Kac

    OdpovědětVymazat