LysaCup 2010 - 6.etapa, Hotel Bezruč

Terén: bez sněhu, téměř bez bláta, bez přeháněk, ale také bez slunce

Tak jsme si opět vyběhli nejkratší cestou na naši "Alma mater". Při letošní stabilní účasti nad 120 lidí se očekávala tlačenka na hangu, ale nakonec to až na pár ok Tamči z Fialek a bot neporazitelného Ondry Horáka proběhlo bez velkých dramat a zápletek. Já osobně jsem pokořil hang výrazně rychleji než posledně, s minimem nucených zastávek, což mělo ovšem za následek menší zotavení a s ním související vyčerpávající závěr. V něm mi KořiLee nastavil záda a opět ukázal, že tahle etapa mu sedí ze všech nejvíce (?!).
Co se týče našeho týmu, bylo téměř jasné, že bez hvězd posledních etap asi Kobry neporazíme. Lépe řečeno - nestáhneme náskok famózního Standy. Ostatní Kobry se nám často pletou pod nohy, takže tam je to etapa od etapy. Jenže Bezruč je etapa krátká a ta většině hadů evidentně vyhovuje. Ke všemu náš Keňan ohlásil poklidné výklusové tempo. Už ho známe, víme, co si pod tím představit. Nikoho tedy nepřekvapilo, když se po prvních metrech dral prostovlasý mužík s hůlkami před naplno běžící soukmenovce! Sice jsme ho nakonec všichni předběhli, ale já osobně ho podezírám z gentlemanského gesta ...
Podle papírových předpokladů se cítil na týmové vítězství Berďa, ale rybník mu vypálil Olda a Stoša, kteří využili kratší etapy k použití tzv. Stošastrategie.
V týmech jsme výrazně zaostali, získali jsem nejméně bodů za celý letošní rok a skončili až na 17. místě.

007.Najvert Stanislav
059.Vavroš Jiří
063.Kocián Daniel
078.Pigula Jaromír
084.Vlach Oldřich
085.Stoszek Jan
091.Beremlijski Petr
098.Kořistka Tomáš
099.Hegedüs Robert
100.Kotek Martin
103.Stonová Tamara

104.Novák Marek

111.Sabela Jiří

116.Ryška Martin

Žádné komentáře:

Okomentovat