LysaCup 2010 - 12.etapa, Rajská bouda

Foto: SKVK, SK Fuga
Video: YouTube

Text by měl napsat někdo, kdo tam byl, zažil, viděl ... Za statist(ik)y bych jen připomenul další zlepšení osobního rekordu Martina na této trati. BOBika

Martin alias Keňan o tom napsal:

V sobotu se nám Lysá ukázala ve své nejkrásnější podobě. Podmínky vyloženě ideální. Jiskřivý sníh v rozumném množství, cesta prošlapaná, vzduch mrazivě průzračný, modré nebe plné sluníčka, nádherné výhledy, prostě pohoda. Tu krásnou atmosféru jenom maličko pokazilo zhruba 72 startujících, kteří utíkali nahoru jak blázni a vůbec nechápali velebnost okamžiku. Bezohledně se drali vpřed bez ohledu na krásné jíní na stromech, zrychlovali v místech s těmi nejrásnějšími výhledy, kde my ostatní jsme v němém úžasu zastavili, či přešli do chůze, zírajíc na krásy hor. Pochopitelně, že nás tito citoví vyprahlíci porazili (nemusím zdůrazňovat, že mezi ně patří i většina Kober). Ale to nevadí. Dobře jim tak. Ve své nekonečné laskavosti jim dáme šanci nechat se porazit třeba hned příště - na Visalajské etapě.

Takže trocha nudné statistiky: celkem se zůčastnilo 117 běžců.
Z našeho běžeckého oddílu se na start postavili: navrátilec Malča (106.), Olda (105.), Berďa (96.),tradiční Stoša (86.) a moje maličkost (73.)
Jinak to ani nemohlo dopadnout, bo ti nejlepší odpočívali (a někteří už odpočívají dost dlouho). Ale konečně...to se stává i ve větších oddílech. Takže příště ahoj na Visalajích!

Žádné komentáře:

Okomentovat