Okolo Visalají

Kdy: 27/05/2012
Kde: Horská chata Visalajka a přilehlé okolí (web)
Co: Horský X-Duatlon (3-25-7)
Kdo: BOBika a jako podpora Kačenka s Tobíkem, Majda s Rudou a Zuzka s Adamem
Výsledky

V roce 2011 pořádal Martin Kupec první ročník tohoto takřka rodinného závodu na konci září. Vzhledem k charakteru počasí ho letos uspořádal již nyní. Loni se mi díky souhře náhod podařilo tento závod vyhrát, letos však na startu byla silná smečka dravců, která mě vyhrát nenechala. :( Pravda, někteří bloudili či měli defekt, ale ani to mi nestačilo. ;) Relativně spokojený jsem byl s kolem (5. čas), po kterém jsem si výrazně polepšil. Celkově jsem sice byl stále těsně pod bednou, ale v kategorii jsem byl dokonce na ní! Běhy mě však opět srazily zpátky do reality, tedy na zem. Po druhém běhu jsem se poslušně vrátil na celkové 12. místo.
I přes výsledkový propad, který se však dal očekávat, mám ze závodu opět skvělý pocit. Opět vyšlo počasí, perfektní trať v přírodě, rodinné zázemí, občerstvení, super LOSOVANÉ!!! ceny, ... Co víc si přát?! Snad jen, ať Martinovi vydrží nadšení z pořadatelství a ať se příště na startu sejde více členů VZS Ostrava!!! :D


Foto: Majda & Ruda

5 komentářů:

  1. Gratuluju Bobe k výbornému výsledku, na kole ti to opravdu šlape, snad jednou budu umět jezdit na kole tak krásně jako ty.

    OdpovědětVymazat
  2. Super Bobika, já jsme měl v plánu se zúčastnit, ale nakonec po spánkovém a časovém deficitu a taky po Štramberské desítce (duo) jsem nenašel odvahu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co znamena to "duo" v zavorce? Bylo to i v terminovce ... BOBika

      Vymazat
    2. Duo = duatlon v mém podání, tedy jel jsem tam a zpět na kole 95 km a k tom jsem si šel zaběhat desítku (Štraberouskou) :-)

      Vymazat
  3. Kluci nebojte, vypada to, ze na kole stagnuju. :( A k tomu temer neplavu a beham jen semo-tamo! ;)

    OdpovědětVymazat