Veřovská/Veřovická 10

Kdy: 13/04/2013
Kdo: Petra, Kačenka & BOBika

Ačkoliv jsme cestou do Veřovic potkali několik slabších přeháněk, při samotném závodě se nám udělalo velmi pěkné počasí. Svítilo slunce a vítr foukal pouze slabě proti při běhu z kopce. Vzhledem k tomu, že se běží na obrátkové trati, bylo to jedinečně zařízené! ;) Někteří běžci pravděpodobně běželi ve více vrstvách oblečení, než by se bývalo hodilo, ale nic jim to neubralo na bojovnosti. Padla celá řada osobních rekordů, byl překonán i traťový! Škoda, že se v ten den konalo tolik závodů a na startu se sešlo "jen" něco přes 80 závodníků. Snad se podaří závod tak pěkně i příště - organizátorům patří díky!

01. 0:30:58 Bajza Jakub (AK Kroměříž - traťový rekord)
46. 0:42:32 BOBika (OR)
65. 0:47:26 Kačenka (OR)
82. 0:55:30 Petra (?!)

Výsledky
Foto: LaBeKl (Jiří Harašta) | PepaTeam FM | SK Zafar (Fr. Raška) | Orel VeřoviceFilip Orsava

5 komentářů:

  1. Krásně jste to všichni zaběhli!!!
    :-) ivon

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, gratulace k osobáčkům! Je super, že dresy VZS byly o víkendu vidět snad úplně všude - Ludgeřovice, Veřovice, v Bolaticích dokonce v sobotu (Dalibor fičel prajzskými lesy na bolatické třicítce) i v neděli. Paráda!
    Deni

    OdpovědětVymazat
  3. Tož a ta Leňa ve výsledkové listině není, a to ani v Bolaticích :-O. No počasí bylo fájne. Já tradičně (krom loňska kdy jsem se neúčastnil) na Ludgeřovické 15 sám, tedy s mojí ultramaratonskou parťačkou :-). A byla tam i čerstvě nakažená ultramaratonka Lenkačlenka, která opět nešetřila chválou nad horskými závody – jednou zkusíš a podruhé musíš :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Předně gratulji k výkonům a zejména Kačce. Asi už budu vidět jen její záda...
    Já bych svůj víkend shrla do jedné věty - "kdo uteče-vyhraje". Sníh se ztratil a objevila se zdevastovaná zahrada,takže jakásik práce venku, nějaké umyté okna, nějaká výměna peřin...taxikaření se svou dcerou ( tréninky a vystoupení),vyčištěný hrob ve Velkých Karlovicích.. No běhu minimálně,ale tělo bolí,jak po maratonu. V sobotu jedem do Prahy na superfinále ve florbale,tak držte palce... Do Dolní Lhoty už jsem přihlášena...Lenia

    OdpovědětVymazat
  5. No skvělé osobáky děcka, gratuluju všem zůčastněným. Jo bílé dresy se nezapřou! Stoša.

    OdpovědětVymazat