Kobeřická dvacítka 

Poky,Martin,Jarek,Django,Berďa,Lenia,Lenkačlenka

Tentokrát byl start v 9 hodin, tudíž jsme museli vyjet trochu dříve. Cestou jsem nabrala Berďu,Lenku a Martina, Django přijel hned za námi, Poky s rodinou a Jaryn se přiřítil na kole (samozřejmě bez přilby,no Koudy to jistil z Helikoptéry). 
Já jsem se těšila, protože jsem chtěla zase vyzkoušet nehorský závod. Přece jen Pražský maraton se pomalu blíží a byla jsem i zvědavá, jak na tom jsem po LC. Na tomto ročníku LC jsem měla nejlepší účast .
Můj problém stále je, že ty začátky trochu přepískávám. Po první delším stoupání jsem pak ale chytla dech a nějaké stabilní tempo a prostě jsem běžela. Asi v polovině závodu mě předbíhala Iva Pachtová a zkoušela jsem se jí chvíli držet, nicméně do dalšího kopce mi trošku vytuhly nohy a nešlo to. Asi na 17.km mě předbíhal Berďa a za chvíli Django. Opět jsem se pokoušela se s nimi chytit s myšlenkami, že do cíle již není daleko, ale kluci mi ukázali, jací jsou borci. A tak jsem doběhla do cíle s časem 1:33:44. Nejdříve jsem byla trochu zklamaná, pak jsem si ale vypočítala, že bych asi dala půlmaraton pod 1:40, což by byl můj  osobák a nakonec tedy velká spokojenost s časem a 3. místem v kategorii. 
Osobáky se to ale hemžilo a to zejména Poky ve skvělém čase. Martin ukázal jak to umí na silnici,  Jaryn si dal duatlon, Berďa s Djangem  ukázali skvělý finiš a myslím, že Lenkačlenka pomalu jde nahoru a za nějakou dobu nám to ukáže. 
Krásný slunečný den jsme si ještě  zpestřili návštěvou v cukrárně v Kravařích, kde jsme doplnili cukry skvělými zákusky a výbornou kávou. 

Poky      1:16:18
Martin    1:22:43
Jarek      1:24:18
Berďa    1:33:09
Django   1:33:09
Lenia      1:33:44
Lenkačl.  1:47:29


6 komentářů:

  1. Lenio, fajný článek! Díky. No, mi se běželo fajně a nakonec krásný čas. Navíc se nám s Djangem skvěle spolupracovalo a dokonce jsme si vyzkoušeli taktický prvek na Horskou výzvu, který bych nazval "Hon na Leniu", který následoval prvek "Předehnání Leni". :-D A to jsem 40 minut před startem nevěděl, jestli poběžím. Asi udělalo své nevyspání a cestování v uplynulých dnech a tak se mi "chvíli" startem zatočila hlava a vůbec mi nebylo dobře. A to se opakovalo i při dojezdu do Ostravy. Naštěstí Lenia umí dýchání z úst do úst, nepřímou masáž srdce apod. a tak už mi je hej a mám dobrý pocit z fajného dne! :-) Tak díky, partijo Berďa

    OdpovědětVymazat
  2. Tak vám všem gratuluju, pěkný závod, nádherné časy a spoustu osobáků. Jsem rád, že jsem dýchání z úst do úst nemusel Berďovi dávat já. Ale na druhé straně, co bych jako profík neudělal, že. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo to opravdu super. Cukrárnu na závěr s kafíčkem a zákusečkem jsem si opravdu vychutnal. Ostatně - zasloužili jsme si ji. Běželo se mi krásně a tak úplně jsem zapomněl, že mám běžet lážo-plážo. Moc hezká neděle. Díky partyjo. Martin

    OdpovědětVymazat
  4. Lenio hezky jsi to napsala. Fajně bylo. Kilo navrch mám po těch zákuscích. A děkuji za morální podporu. Taky chci věřit domu, že jdu pomalu nahoru :-) Kobky i na http://lenkaclenka.blogspot.cz/2014/03/20-km-v-kobkach-o-behu-dorticich.html. Koudy, zapoměla jsem zapeklité jméno toho finského veverkového města :-) Připomeň nám ho prosím!

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulace všem k výborným časům! Vidím, že počasí Vám přálo a muselo se skvěle běžet. Já si na svůj první jarní závod ještě počkám, neboť léčím bolavou patu. Ale na soustřeďku si už vyběhnu!
    Stoša

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulace všem! Pěkně jste se na LC rozdýchali a jaro Vás tak zastihlo připravené:-). Wiatr

    OdpovědětVymazat