Vychlazený Krakow




foto

10 komentářů:

  1. Nááádhera. Jarku, jsi neskutečný. Najednou jsi se zjevil uprostřed závodu se svou nebezpečnou kamerou a neméně nebezpečným humorem a dodal sílu, povzbudil. Navíc díky tradičně nádhernému videu jsem se mohl v duchu vrátit na pěknou akci. Díky moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Jarku, díky moc! Když Martin říkal, že vidí Jarka, nechápal jsem, a když jsem si tě všimnul i já stále jsem nechápal. :-) Jsem moc rád, že jsi dojel. Fakt mě to nakoplo. A video i fotky jsou skvělé! Díky!

    OdpovědětVymazat
  3. Věrný to člen VZS, vyjížděl v 3:30, 7 hodin pak makal na kole, aby nám udělal videjko.. no není to tak trochu blázen! Hezké, Jarynku! A ještě jednou gratulace k úžasným výkonům! Kač

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda, aspoň trošku nasát atmošku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jarynku, až později mi docvaklo, že jsi na kole .Jsi náš blázen a věrný kameraman VZS. Díky a díky. Super. Lenia

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulace všem a Jarek - on je tak fajně šílený, že je to až nad mé chápání, díky za to video, Jarku, a věz, že já si ho obzvláště cením... :-) n.

    OdpovědětVymazat
  7. Jarynek skvělý - sice jsme si v těch sms moc nerozuměli, ale to bylo určitě dáno tím, že jsme byli v Polsku a tam je ta řeč prostě jiná :-) ale jinak jeho nepřekvapivě překvapivý příjezd potěšil a neflákacící se maratonce povzbudil :-) a ještě jednou gratulace k výkonům :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Dik za podporu "in-line" Jarkovi, on-line Ivon a off-line (?) ULCi! ;)
    BOBika

    OdpovědětVymazat
  9. Jste boží a video nemá chybu!

    OdpovědětVymazat
  10. Parádní, jste skvělí! Jarek neskutečný, nezklamal, já tušila, že dojede! Sledovala jsem vás, fandila! A videjko opět moc pěkné
    Deni

    OdpovědětVymazat