Tenkrát na MF



Foto

10 komentářů:

  1. :-D Super, video! Už si vybírám nové boty. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. super Jaryne, tak jsem si to dlouho neužil, jen ty boty bych potřeboval taky.

    OdpovědětVymazat
  3. Jaromíre :-) super video, díky! Berďo - klobouk dolů. Ještě, že jsem nejela...ty reťaze bych nedala...

    OdpovědětVymazat
  4. Jarynku, to se ti zas neco povedlo natocit! :-D Miro vas krasne potahal. No a Berdovy hlasky nemaji chybu.. :"Takze uz jenom dve hory.." 😆

    OdpovědětVymazat
  5. Chlapi bolo super ako vždy :) je dobré že vždy je hlavná hviezda niekto iný :D takeže don't give up :)

    OdpovědětVymazat
  6. Video i fotky prostě úžasné, už se těším na třetí MF, čistě ze zvědavosti, kdo zas bude hlavní hvězda dne. Fatra je nevyzpytatelná a stále tam zažívám něco nového. Dík chlapi, zase příště.
    Stoša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vezmete mě příště sebou 😀? Já vám sehraju scének...nejpomalejší budu, bát se budu, kuwovat budu a nakonec se opiju a ponesete mě z gury😀

      Vymazat
    2. Berieme každého,čo donesie zajimavú temu ;),paja sa hrá rada na schovku,stoša da snaží poraziť demanovku,berďa skuša na rozsutci nové slničky od salomonu...a teraz naposledy riešil rebus s hraničnými polsko- taliansko-ceskymi patnikmi na čantoryji ;) takže ak máš scenár si výtaná ;)

      Vymazat
  7. heeej, tak jsem si nachystala popcorn a čekala, že se pobavím víc než včera na Cimrmanech, a ono takový drsný řetězový boj o přežití v nelítostné zimní krajině :-) :-) tajila jsem dech a klouzalo mi to i za vás, teda kromě za Berďu, ten klouzal sám za sebe :-) :-) . Parádní video, z tepla domova se na to kouká dobře :-) chyběl mi tam jen Stošův Kriváň a pohled na Jarynka,podle hlášek teda musel vypadat :-) :-):-) :-)

    OdpovědětVymazat