Hornická desítka (5.11.2016)



Hornická desítka (5.11.2016)

Musím napsat velmi rychle krátkou reportáž, protože teď se na stránky snese smršť příspěvků z Lysacupu. Každý bude chtít napsat článek z etapy... -:))
    Po dvouleté pauze jsem znovu nabral směr Místek na tradičně skvěle připravený závod. Účast běžců VZS byla – no spíš nebyla.  Byli jsme s Bobem sami. Ale aspoň  jsme byli pro tento závod v roli jasné oddílové jedničky a dvojky. Natrénováno nebylo, noha bolí, roky přibývají, takže jsem nemohl mít žádná velká očekávání. Bob byl na tom myslím podobně. Sice se snažil nahradit trénink dopingem, ale místo anabolik, steroidů a podobně (v tom se fakt nevyznám) zobal antibiotika.
Závod byl super. Rozběhnul jsem rychle, pak jsem trochu přidal, držel jsem to...no a pak se to pokazilo nějakou divnou bolestí pod žebry. Ale to už byl cíl blízko a pak už jen radost a euforie z podařeného běhu. Bobovi se to taky moc povedlo. Co chtít víc?!?
Za ideálního počasí to bylo fakt super. Padaly výborné časy a litovat můžou všichni, kdo tu být mohli – a nebyli.
Výsledky: vítěz – Jakub Zemaník v fantastickém čase 29:25
pak dlouho nic... a Martin Kotek 41:55, Robert Hegedüs 45:24 (oficiální časy - startovní)
 Zmíním ještě Mariana Strese, který mě rubnul někde na devátém kilometru (41:53) a Pokyho (36:45), který měl bednu na dosah.

6 komentářů:

  1. No vidíš, že to jde! :-) A od příští etapy na LC přibereme Pokyho. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulace chlapi!
    Stoša

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné, Martine! A pěkné, Bobe. S tou bednou na dosah to je nějaká provokace? Já se už taky cítím, že mám bednu na dosah. :-D

    OdpovědětVymazat