Mořkovský zajíc

Kdy: 11/03/2017
Kde: Mořkov
Kdo: BOBika, Kačenka

Autor: Tomáš Pop

Původně jsem chtěl navázat na minulý týden a společně s ostatními po letech potrénovat v zavodním tempu na nedělní Kobeřické 20. Volnočasová managerka však měla jiné plány a tak jsme zvolili sobotní rodinné závody v Mořkově. Nakonec jsme s sebou neměli Tobíka, který si místo Mořkovského zajíčka (dětský závod) užíval raději babičky a dědy v Ově. Elenka ještě závody běhat nezvládá a tak jsem ji pro zábavu přibalili na cestu druhou babičku. :)
Nová 4 kolová trasa obcí Mořkov s poměrně slušným převýšením nabízela za 100 Kč startovného uzenářské dobroty od sponzora, účast v tombole, pricemoney, občerstvení po závodě a slušné počasí. K tomu humor vlastní hlavnímu pořadateli Jirkovi Haraštovi. Prostě poklidný paráda-závod! Kdo nikdy nebyl, ať určitě někdy vyzkouší! I pokud by se trať závodu měla stěhovat zpět na cyklostezku do lesa nad nádražím - ta byla/je obrátková a má také své kouzlo!
Co se týče samotného běhu, byli jsme s časy oba spokojeni. O to více, že trať byla de facto z poloviny do kopce a celkově jsme tak podle Garminu nastoupali nějakých 150 m. Na to, jak oba málo běháme - luxus! Já dokonce zaběhl lepší čas než na podzimní rovinaté Hornické 10! A Kačenka brala bramboru v kategorii!

01. 32:57 Tomáš Navrátil (vítěz)
60. 44:53 BOBika
84. 50:16 Kačenka (4. v kategorii)

Výsledky | Foto: LaBeKl | Tomáš Pop

4 komentáře:

  1. Gratulace Bobikům!!!!.Na kopečky moc hezké časy.

    OdpovědětVymazat
  2. časy opravdu luxusní. Buď kecáš a potají trénuješ-dřeš jak kůň, nebo trať vyměřoval stejný člověk jako maraton v Bukurešti. Sice jste mi oba chyběli v Kobeřicích, ale s chutí jsem si přečetl reportáž z Mořkova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekecám, mám důkazy místo slibů! ;)
      BOBika

      Vymazat
  3. Pěkný článek a zřejmě bezva závod, takže gratuluji k dosaženým výsledkům.
    Stoša

    OdpovědětVymazat