Maratonský a půlmaratonský výlet do Lublaně


Už je to skoro týden , co jsme běželi maraton nebo půlmaraton v Lublani a nikdo příspěvek nenapsal. :-( Tak aspoň stručný nabízím já.

Do Lublaně jsme se chystali dlouho. Tím nemyslím trénink. Tím už se zbytečně nezatěžujeme, že. :-D

Ale mám na mysli výběr hotelů, vymýšlení trasy, plánování restaurací, přípravu outfitů.


Z Ostravy jsme vyjeli v počtu patnácti mužů či žen v pátek 25. 10. a nebáli jsme se jet až do Mikulova, kde jsme trochu pojedli, prošli se a dobře se vyspali (například v této posteli spali Honza s Jarkem :-) ).


Další den následoval přejezd do Lublaně, kde jsme se zaregistrovali, prošli se a samozřejmě také najedli.


No, a v neděli už jsme běželi maraton a půlmaraton.


Někdo běžel líp, někdo hůř. Někdo se připravoval více, někdo méně. Někoho nohy bolely, někoho ne. Někdo šel na start hubený, někdo ne. Někdo byl v cíli spokojený, někdo ne. Jako obvykle. V každém případě všichni doběhli. Zvláště bychom měli vyzdvihnout usmívající se maratonce v cíli! :-)


Pak jsme se prošli po městě.


Samozřejmě jsme se také najedli a napili.


V pondělí následovalo závěrečné focení a odjezd do Ostravy.


Teda cestou jsme se ještě stavili na oběd.

Doufám, že i příští výlet na maraton a půlmaraton nás zastihne dobře připravené jako tento. :-D

Jo, a výsledky jsou zde.

5 komentářů:

  1. Hoj vodnící. Zajímavě stručno-ilustrativně pojato :D Koukám že jste si to nejen užili, ale i počasí vám parádně vyšlo!
    Honzo neva, aspoň máš motivaci na příště (Nj, palce jsem držel, a na výsledky i s mezičasy koukal hned po návratu z víkendu, dnes už netradičně stráveném pod zemí) Třeba mě bys i takhle na té rovině urval v klidu už někde na patnáctce.. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Berdi, takové články se mi líbí! Pro ty, co nemají moc casu. Stručně a jasně;-)
    Krásný výlet jste meli! Kač

    OdpovědětVymazat
  3. Výborný příspěvek, Berďo, díky! Akorát já spal na tom třetím lůžku, aby si mohl Jarynek přivést nějakou krásnou slečnu.

    OdpovědětVymazat
  4. Berďo, skvělý vizuálně názorný článek :) Naše aktivita na stránkách v posledních měsících postupně utichla, ale myslím si, že kdybychom z každé naše akce vložili alespoň pár fotek (i třeba jednu), přidali datum, místo a případně pár dojmů, bylo by to fajn nejen teď, ale hlavně v budoucnu, až li se k článkům a zápiskům jednou budeme vracet ...
    A je škoda, že jsem nemohla jet s vámi ... jednak jsem se na podzim cítila v běhu docela dobře a chtěla si odběhnout něco po rovině na "čas", ale především bych si víkend užila s vámi ... ALe díky whats upu a posílaným fotkám a zprávám, jsem si připadala, jako bych aspoň část víkendu prožila s vámi. Díky moc

    OdpovědětVymazat