LC 2024 - Velký Javorník

Týden utekl jako voda a už zítra nás čeká visalajská etapa. Ale bylo by škoda aspoň pár řádků o předešlé úvodní javorníkové etapě nepřidat...

Uběhlo mnoho měsíců (dokonce i let!) od mého posledního závodního LC startu. Covidový (pupkatý) ročník jsem využila po svém :), rok poté jsme fandili Dannymu a ostatním z domova ve dvou na dálku, a loňskou jedinou etapu (chodeckou s kočárkem) do klasických běžeckých etap asi počítat nemohu :D. 

Proto se mi možná i chtělo. Do rána... Bo fest lilo! Nicméně nejsme z cukru, a navíc nefoukalo a nebyla ukrutná zima, takže bylo vlastně ještě hezky :D. Možná některé plačtivé počasí odradilo, ale my z VZS nejsme žádné bábovky, a tak se nás nakonec na startu sešlo dost. 

Každý běží to svoje, postartovní sprinty opět nestíhám (to ještě netuším, že to ve finiši doženu) a cítím se dobře i po druhých schodech a teprve začínám běžce přede mnou dohánět. V posledním kopci předbíhám i dvě holčiny, dostávám na druhé místo mezi běžkyněmi, ale o pozici musím do posledních metrů bojovat. 

V cíli mě čeká již odpočatý Danny, spolu se Stošou a Pokym bodovali za tým. 

Do cíle dobíhá Deni, která toho za cestu stihla fakt hodně: sbírala rukavice, čepici, vázala tkaničky, řešila bolavé lýtko. Ale věřím, že se i tak hezky proběhla, stejně jako další oddílovci: Jarek, Malča, LenkaČlenka, Filip, Berďa a Peťa. 

A kdo ví... Třeba nás zítra na startu bude z VZS stát ještě více, a třeba obnovíme také kouzlo poetapovách článků :)...

  

3 komentáře:

  1. Nádhera. Velké díky za oprášení našeho webu. Pěkný článek. Těším se na další.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivon, děkuji za moc hezký článek. 😊 Berďa

    OdpovědětVymazat