Síla v nás

Krásná podzimní neděle strávená v Kobeřicích, to byla dnešní dopolední náplň většiny našeho týmu. A vzhledem k tomu, že se úspěšně rozrůstáme, mělo dnes několik členů naší partičky premiéru. Úspěšný drafter a držitel maratonského oddílového rekordu Stosza, plný euforie a nadšení z minulých výsledků, ten co nosí v zadní kapse riflí fotku Draga z Rockyho (nebo Dragouna? Dragiše?) nám představil novou posilu Denisku. Ale k našemu a hlavně ke svému úžasu ne pouze jednu naši posilu, ale také její sestru, dvojče! Od vody a bazénu k nám přibyli další závodníci. Honza Pala alias Lapla, trenér plavání a čerstvý otec a křehké milé stvoření Bohunka Mahutová. Oba bývalí výborní závodní plavci - to jen tak na okraj, Kobry. Ale jak to již tak bývá u nepolíbených dlouhým během, podlehli pravděpodobně oba démonizujícímu startovnímu výstřelu a přepálili začátek. Bohunka ve druhém kole odhodila rukavice, ve čtvrtém již odhodila veškeré morální hodnoty a vzdala. Jejím trenérem se samozvaně zvolil Honza Kempa - plavčík z Fialových Kober (podivné spojení, což?), a proto možná výsledek byl takový, jaký byl. Lapla si dal za cíl předběhnout Honzu Nedvěda, který šel půlmaraton v Praze za 1:49, a byl tou motivací tak posedlý, že mu zrudl zrak a v cíli zčernal svět. Ale vzhledem k síle týmu věřím v naše kvality a vidím rýsovat se v dáli již jen a pouze samá zlepšení všech! Podržel nás všechny Keňan, který nezklamal a doběhl v krásném čase, nadšený drafter Rocky Stosza Balboa po velkých výkonech v nedávné minulosti lehce padl pyskem na tvář, ale u něj nepředpokládám, že by jej chvilkový neúspěch srazil na kolena. Pěkný čas zaběhl Jarek, i když musel celý půlmaraton uvažovat, kde by si odskočil. Berďa si dnes běžel svůj standard a stylem noha, ruka, zevní rotace nohy, mávnutí rukou, noha, ruka úspěšně doběhl do cíle. Bobika šel také svůj standard - přece se neunaví - takže dnes opět bez čísla na prsou a jen tři kolečka. A já? Klasika. Plnou hubu keců, radši jsem z domu vzal děti (nebo mi je přibalila Hanička?), ať se mám na co vymluvit a do toho ještě řeči o nedávnému napadení mého organismu Borrelií burgdorferi! Ale už nabírám dech a Stoszo těš se!!!
S věčným pozdravem
"Kurde přydej!"
se na vás těším na Lysacupu
Koudy


zarputilý výraz běžce a draftera Rockyho Stoszi Balboi pro nezasvěcené znamená: "Rozdrtím samotný vrcholek Lysé a kamennou vrcholovou mohylu těmahle svýma zubama!"


8 komentářů:

  1. Pěkný text, jen plně nerozumím větě: "Ale už nabírám dech a Stoszo těš se!!!". Hodláš snad Honzovi dávat dýchání z úst do úst?
    Berďa

    OdpovědětVymazat
  2. Je to radost se dozvídat, jak se pěkně rozrůstáme.
    Gratuluji k výsledkům.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  3. To bylo dobré, Berďo, oba jsme se doma pěkně od srdce zasmáli!!! :D Ale musíme pochválit i Koudyho, neb si s příspěvkem pohnul a navíc velmi barvitě! Bobici

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem myslel že to s příspěvkem myslíte vážně, dokonce jsme se už rozepsal, ale Koudy je rychlík a to je super. Chápu-li to dobře přírůstkem je Bohunka (dvojitý agent – neboť jsem ji u týmu viděl asi 10 s, zbytek byla někde v tahu, asi u konkurence :-), Denisa jedna osobo ve dvou (Denisa/Ivona nebo 3D vidění) a Káča jako třetí ? No konečně se to rozrostlo o tu krásnější polovinu lidstva :-)

    Jarek

    OdpovědětVymazat
  5. Káča, jako já Kačenka Hege??? To už jsi Jaroušku trošku spinkal, jak jsi to psal.. já už jsem přeci dávno součástí týmu!!!:) K.

    OdpovědětVymazat
  6. super článek,super blog...Tak ať vám to chlapi a holky běhá a rozrůstejte se

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím bando, nějakým zvláštním způsobem jsem se přes blog MK Seitl dostal na Vaše stránky .... a vidím, že to tady taky pěkně "žije" :-) . VZS Ostrava = "zřejmě slušnej oddíl" :-))), takže hodně úspěchů nejen v běžeckém životě a snad se letos uvidíme některou sobotu na LC. Za jižní odnož MK Seitl (FORRESTI!!!) se loučí Raduz.

    OdpovědětVymazat
  8. No však Tebe ja nemyslím, to já vím že jsi "služebně starší" já myslím tu druhou Kaču ;-) - J

    OdpovědětVymazat