3. etapa LC - Ostravice

Půl týdne jsem čekal, komu rupnou nervy a napíše pár řádků z nedělní etapy. A už je to tady - nervy ruply mi!
Nálada na LC je stále lepší. Už se skoro ani nevejdem BOBikovi do auta a hecovačka je náramná. Vyjeli jsme k transformátoru a dole u startu jsem udiveně zjistil, že už je nás - lysacypistů více, než startovních lístků. Prý mám potom nahlásit mailem, za kým jsem doběhl. No jo-a došlo organizátorům, že po doběhu jsem absolutně nezpůsobilý jakékoliv mentální činnosti (natož pak pamatovat si nějaké jméno skoro 4 hodiny)? Částečně vnímat okolí začínám až v chatě, kam se nějak (netuším jak) dostanu. Nicméně to vypadá, že pořadí je docela věrohodné.
Všech 232 účastníků (to je počet, co?) vyrazilo v krásném počasí a mi se běželo moc hezky. Celou asfaltku. Pak konečně začal ten pravý Lysacup-terén a velké trápení a dřina. Stošu jsem už ani nezahlédl, Majkla taky ne a Wiatr s Pokym byli v té době už dávno v cíli. Zbytky dobré nálady mi vzal Jarek, který zadupal kolem - a byl fuč. Na Lukšinci jsem se smířil s osudem, tělo se částečně rozběhlo a v hlavě mi blikalo optimistické: "teď už to nějak doklepu." Už jsem se pomalu viděl v cíli - a za mnou BOBika. No tak to ne! Za cenu fyzického zhroucení, jsem ho udržel za sebou (ale možná, že se nade mnou jenom slitoval...). Nakonec čas byl docela přijatelný (pro mě). Jak už jsem někde četl: jeden osobák za druhým a umístění stále horší a horší. No prostě-bylo to super!
A z oddílového hlediska ještě lepší. Poky se obleče do modrého trikotu skokana roku a Stoša je druhý ve vyrovnanosti. V týmech jsme skončili osmí. No nádhera. Až dorazí náš šéf, hecíř, guru, trenér, motivátor, aktivátor, generátor, Koudelátor - bude to ještě lepší. Jenom on a Jan Tleskač nás dovedou k lepším výsledkům.
Martin

Trocha statistiky: 24.Wiatr, 35.Poky, 75. Majkl, 98. Stoša, 137. Jarek, 142. Martin, 145. Bob, 176. Malča, 179. Ruda a 189. Berďa

Pár foteček od Rudy a Majdy:

5 komentářů:

  1. Super článek. Doufám, že ti příští týden opět rupnou nervy. :-)
    Berďa

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasim s Berdou! Ve vsem! ;) Mimochodem vse nej k dnesnim narozeninam! :D BOBika

    OdpovědětVymazat
  3. za ty lístky fakt nemůžeme:-). Velitel Hudy nám jich více nedal, a kdo mohl tušit, že nás pocupitá vštříc LH tolik, že?
    říďa z X-AIRu

    OdpovědětVymazat
  4. A kdo je to ten "lysacypista" ve tretim radku? :-) L.

    OdpovědětVymazat
  5. Článek OK a jestli máš fakt narozeniny, tak vše nejlepší a hlavně pevné zdraví. Poky

    OdpovědětVymazat