LC 11 Visalaje - opět pořádná makačka

Stoša se určitě vyjádří alespoň v komentáři. V autě vypadal ospale ;-)





10 komentářů:

  1. Ano byl jsem ospalý a utahaný. Byla to pro mě zatím nejtěžší etapa. Sice se mi zadařilo umístit se, ale jen proto, že bylo málo lidí, že jsem lehčí než ostatní borci a nebořil jsem se tolik, lépe jsem se trefoval do stop ostatních, ale i já jsem proklouzával a musel vysoko zvedat kolena v závějích, kde byly jen ty díry. Když jsem míjel Pokyho, tak bych řekl, že se prostě už na to vysrakašlal, protože malinko běžet či spíše hopkat ze stopy do stopy se dalo. Ale z vlastní zkušenosti vím, že když to v hlavě pustím a řeknu si nějak už to dojdu, tak se pak už nepřinutím zabojovat. Jako tým jsme udělali výborný výsledek, takže jsem spokojen. Už se těším na 3v1.

    OdpovědětVymazat
  2. A jěště jedna věc, uplně obdivuju borce z první desítky, kteří to vpředu prošlapávali, udrželi tempo a dokázali vyhrát a nadělit nám dlouhé minuty. Fakt frajeři!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto trasu jsem měl moc rád už coby turista a vždy jsem ji chtěl absolvovat i jako běžec či indiánský běžec :-). Bohužel akcí je mnoho, slib je slib a v Klimkovicích bylo taky nádherně... tak snad příště :-))) Jinak jste samosebou frajeři... všichni!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulace k výkonu Stošo. Konečně jsi prodal na co máš natrénováno. Moje rozpoložení jsi popsal dokonale, v podobném jsem dobíhal i minule. Na sněhu prostě neumím. Poky

    OdpovědětVymazat
  5. Jen bych rad podotknul, ze Fiduv stav po vybehu odpovidal maximalnimi usili ve finisi, kdy si nebral servitky s damskym pohlavim a Vercu Jerglikovou doslova "prejel"! Myslim, ze takovemu zaveru by stezi odolal i nas Rocky-Balboa-Stosa. ;) BOBika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen pro upřesnění- přejížděl tam Denisu Bartošovou. Stoša

      Vymazat
  6. Tak čí dámské pohlaví tam vlastně Fido přejel? :-D A proč to Jarek nenatočil?

    Berďa

    OdpovědětVymazat
  7. Diky za opravu, Stoso. ;) BOBika

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes jsem si pustil znovu asi třikrát komentář Fida, který mě zas a znovu dostal: "Vyborne, ale zadychany, vyborne neska, vyborne, stopa, poď!, stopa vyborna, mohlo byt lepši, ale tak, vyborne!

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý Berďo . Berďa udělal džouk :-) http://www.youtube.com/watch?v=gp8Zai1pw5A Vitalij

    OdpovědětVymazat