Lenčin "Mořkovský zajíc"

Zdraví Vás Vaše nejnovější členka. Slohové práce nikdy nebyly mou silnou stránkou, tak aspoň stručně z Mořkova. Já to nemám do Mořkova daleko a předpověď počasí byla ideální. Už jsem se na to sluníčko vyloženě těšila. Sešlo se 72 běžců, k tomu osobitý humor p.Harašty, maskoti v podobě zajíčků a jarní slunce – prostě paráda. 10-ti kilometrová trasa vedla lesem a byla lehce členitější. Běželo se mi dobře a i s časem jsem spokojena. 47:39 ( před 2 roky přes 50min). No a protože přijelo málo bab a byla i kategorizace, tak se mi podařilo vystoupit na bednu. (pěkné to pocity).

V ceně byly klobásky ( ty jsou ještě v lednici) a šampus,který padl večer při sledování play off ve florbalu -(hraje synek-dál gól i asistenci,vyhráli, tož nevypijte ten šampus) .

Kompletní výsledky na stránkách Lašského běžeckého klubu a také na Bezvaběhu.cz. LenkaH

10 komentářů:

  1. Ahoj Leni, fajn počteníčko na nedělní odpoledne, zvláště, když vidím VZS na bedně! Gratuluji.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  2. Taky gratuluji k pěknému výsledku, doufám, že si letos opět nenecháš ujít Kravaře.

    OdpovědětVymazat
  3. gratulace, už se těším na seznámení :)
    Fík

    OdpovědětVymazat
  4. Fajne, fajne a s VZS na prsou! Taky gratulace. A Stošo, vypadá to, že se uvidíte - kdybys koukal na termínovku, tak Kravaře má Lenka zaškrtnuté. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Konečně mi docvakly souvislosti, svět je opravdu malý. Hajuš je tedy Tvůj potomek - šikovný to synek! ;) Jsem zvědavý, zda se hecne a poběží za školu Juniorský maraton ... Nechces ho namotivovat? BOBika

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulujuuu:-) Majda

    OdpovědětVymazat
  7. No Fíku s tím seznámením to nebude lehké. Lenka je jak liška objeví se, odběhne a zmizí :-). Na LH24 po ní zůstala jen stopa na bedně. Já jsem ji jednou viděl za šera (večerní LC), ale už začínám tušit na fotkách která by to mohla být :-) Gratulace Lenko !

    OdpovědětVymazat
  8. Super! Gratulace! Krásný výsledek! :-)
    ivon

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojte,díky za supr odezvu. K Vašemu klubu jsem dostala přes Koudyho a Stošu a vše začlo LC,který mi však na začátku roku vůbec nevycházel a doufám, že další rok to s tou účasti bude lepší.
    Stran Hajuše jsem vůbec netušila,že něktěří pracujete na gymnáziu- svět je opravdu malý. Doufám,že jsem ho trochu aspoň nakopla.Běžel už se mnou Hrabovou na Silvestra a myslím,že velmi dobře.
    V neděli do Kravař přijedu. Pojedu autem z Fryčovic přes Ostravu, takže kdyby někdo chtěl nabrat,tak se ozvěte. LenkaH

    OdpovědětVymazat