PIM 2013 a příběh o maratonských butkach :-)




tipovačka
před
po
Foto
PIM 2012 video

19 komentářů:

  1. Všem gratuluju a valím k baťovi pro kecky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobre, dobre.
    Prezident ma stesti, ze kolegove neumi cesky :-)

    Bzuci

    OdpovědětVymazat
  3. Fíku, nebude lepší tržnice "Hanoj" :-)? Majda

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na ten příběh o volnočasovych maratonských butkach jsem dychtivě čekala :-),Koudy, máš můj obdiv a všem gratuluji k výborným časům. Nikola

    OdpovědětVymazat
  5. Jaryne, parádní video. Supr a díky za tyto vzpomínky. Ještě jednou gratulace všem k výkonům. Martinovi k nejlepšímu času z VZS, Jarynovi-který bojoval trochu s průduškami, Rudovi za zlepšení maratónského času, Bobikům za zdolání 4-hodinové hranice, Berďovi za bojovnost až do konce, Majdě za výborné fandění a podporu a panu prezidentovi za zdolání dlouhé tratě ve staronových butkách a zpestření celého víkendu.
    Bylo to opět "fajne" a díky Jarynovi vše zdokumentované.
    Jo ještě gratulace Bzučimu, a pak Petře Schwarzové za první maratón.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100% souhlas. Přidávám se k děkováním, gratulacím,... + ještě děkuji Stošovi, že mi umožnil bežet na postu týmové jedničky.
      Martin

      Vymazat
    2. Leni, a co se děje 13. července ve Fryčovicích?!:-) Kač

      Vymazat
  6. Jarku, super video. A samozřejmě pochvala Koudymu za asistenci u kamerování. Jeho práce s detailem je úchvatná! :-D A hlavně gratuli všem borkám a borcům, jak to zvládli. Mi se trať tak líbila, že jsem dnes asi třetinu prošel znovu a v botaskách, které jsem Koudymu nabízel už na nedělní maraton. A Koudy, šlo to! Akorát pro tebe by byly lehce malé. :-D Tak už se těším na další prima akci. :-)

    Berďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě jsem nenapsal jednu věc. Že i když s časem nejsem vůbec spokojený a závěr jsem už "zabalil", tak mě v cíli čekalo jedno skvělé překvapení a to osobní gratulace od ředitele závodu Carla Capalba. Na to jen tak nezapomenu! :-) Berďa

      Vymazat
  7. Video je povedené jako obvykle, časy taky všichni skvělé i několik osobáčků, takže gratuluji, máte splněno, a trošičku mi je teď líto, že jsem tam s vámi nebyl. Ovšem to co předvedl prezident běžeckého klubu to je naprostá ignorace! A ještě si z toho dělá legraci. Ale já s ním samozřejmě promluvím, pokusím se mu to vysvětlit a budu doufat, že to bylo naposled.
    Stoša

    OdpovědětVymazat
  8. Jste borci všeci, moc gratuluji parádním výsledkům :) Do Košic jedu 100% s vámi:) V pátek, hned jak odevzdám diplomku, vyplním přihlašovací údaje ;) Mám teď trochu více uskromňující běžecké dny, ale celé léto proběhám!!! Hold, musíte teď běhat i za mě :)
    Deni

    OdpovědětVymazat
  9. JSTE NEJLEPŠÍ!!!:-) těšim se, až se s váma postavím zas na start!!! ;-)
    ivon

    OdpovědětVymazat
  10. Tuž fajné to bylo ni. Všeci jste si vylepšili osobáčky. My s Berďou, jsem vyhořeli, ale tak ono se to trochu čekalo, když týden před jsem nebyli ok, ale Košicích vám to natřem, že Berďulin :-))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vyhořeli... podívej se na výsledky. To číslo je pěkné! A kdybychom běželi v "týmové soutěži", tak jsme druzí!
      Martin

      Vymazat
    2. Ano, zvláště Koudymu to natřu. Pokud si zase nezapomene butky. :-D Berďa

      Vymazat
    3. Vezmu si řádné butky a proženu Ti faldy, šampiňóne!

      Vymazat
    4. Raději ti ty butky připomenu, starý!

      Vymazat