Dogtrekking


Něco málo z mé sobotní aktivity.
 Pejska mám od loňského roku, takže jsem letos začala jezdit na dogtrekkingy. Vzhledem k věku psa zatím na střední trasy. V sobotu 28.7.  jsem absolvovala 3. dogtrekking, který byl  ale suverénně nejtěžší . Délka  trasy byla oficiálně 52km, ale já jsem opět trochu zaběhla, takže celkově 55km.
Tentokrát byl start hromadný a to v 9hod, kdy již v tuto dobu teplota dosahovala kolem 25st.C. Trasa začínala z Lipové Lázně  přes  Vražedný potok a Ramzovou na Smrk, pak hřebenovkou přes Kovadlina, Břidličný vrch a Špičák a seběh do Žulové.  Myslím, že tuto část trasy jsme zvládly perfektně. 32km se slušným převýšením za 4hod  a nějaké minutky. Pak ale nastal zlom. Teplota přes 30st., nohy již neposlouchaly  a  čekal mě ještě výšlap z Žulové na  Ripperův a Medvědí kámen přes Hradisko. (Převýšení přes 500m). Tož jsme trochu s Ajou   přehodnotily  taktiku, zastavily jsem se v hospodě  a druhou část trasy jsme pojaly  čistě turisticky (i tak jsem toho měla plné zuby).  Celkový čas cca 9hod 20min.
Skončily  jsem s Ajou na 2. místě!  Vyhrála mladičká polka, která mi nandala  asi 50minut ( v tuto chvíli ještě přesné časy neznám, vyhlášení bylo v neděli odpoledne, ale my jsme museli v sobotu večer odjet). Aja to zvládla velmi  dobře.  I pro ni to byla zatím nejtěžší  trasa. Packy vydržely bez újmy  a doufám, že v těchto aktivitách budeme pokračovat.
 Lenka a Aja

7 komentářů:

  1. Gratulace!!! :) Jste borci ;)
    Deni

    OdpovědětVymazat
  2. Leni smekám! Parádní výkon!!! :-)
    ivon

    OdpovědětVymazat
  3. Lenčo ty jsi drak... nebo Aja :-) ...a proč tě nevidím na startovní listně B7 ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na B7 jsem přihlášena už od ledna. Chodím s kámoškou z Palkovi. Byly jsme před rokem i před dvěma ... jsme " Maminy "

      Vymazat
  4. Gratulace, ty jsi taky "správný pošuk" :-) Majda

    OdpovědětVymazat
  5. Leni výborně, jsem na tebe obzvláště hrdý, protože my jsme sice taková malá, ale za to silná gymnastická část VZS a někdy bysme měli dát partyji pořadně pokuřit v tělocvičně.

    OdpovědětVymazat