Kudlovský pasekářský triatlon 2011, Zlín Kudlov (750m plavání–20km cyklo–5km běh)

Za náš pohodový klub byla jistá účast našeho nejlepšího triatlonisty Pokyho. O mé účasti jsem se rozhodl až v pátek večer, ale stálo to za to. Přes menší navigační potíže jsme s mým týmem (mamča) dorazili na místo závodu. Poky a jeho sehraný tým v podobě mamky, manželky a dcery, která výborně zajišťovala občerstvování během závodu, byl už dávno na místě.
Dostavil se taky český nejlepší Ironman "Vabruch", který nedaleko bydlí a který si s námi krásně zatrénoval (zajel později nejrychlejšího Ironmana v ČR).
V počáteční mlýnici ve vodě se oddělilo plavecké zrno od neplaveckých plev tj. Poky byl v čudu a já (poprvé snad plavající rovně k bójkám) jsem soupeřil s Vabruchovým oddílovým kolegou. K depu byl menší seběh z hráze, kde bylo důležité neuklouznout, pak už jen strhnout neopren a hurá na kolo. Předpověď naštěstí nevyšla a jeli jsme za sucha nejprve do kopce, který se před otočkou trochu vlnil a po otočce zase zpátky. To celé pak ještě jednou. V prvním kopci mě dojeli 2 lepší cyklisti, kterých jsem se chytl, šlo totiž o hákový triatlon. Z kopce jsem solidárně vystřídal, což jsem neměl dělat. Oba mi totiž v menší terénní vlnce cukli a tak jsem zbytek kola dojel sám, zezadu mohutně dojížděn skupinou pěti, mezi nimiž byl i ostravský P. Hurník. Naštěstí mě nedojeli a do běhu jsem vyrazil s menším náskokem na onu skupinu. To Poky, který měl v cyklistice více sil, už běžel za mohutné podpory svého i mého týmu. Této podpory se dostálo i mně za což tímto velice děkuji. Běžely se dva okruhy, na kterých jsme si mohli kontrolovat rozestupy. Před cílem mně ještě povzbudil Vabruch a tak jsem posledních 200 m skoro letěl.

Teď ty statistiky: Vabruch porazil Krpce, Poky byl druhý v kategorii a čtvrtý celkově. Já jsem s výkonem taky spokojený a hlavně jsem ve zdraví přežil.
Výsledky jsou pro sichr tu: http://www.timechip.cz/vysledky/2011/pasekarsky-triatlon#bez-rozdilu-kategorii
Foto tu: http://malca.rajce.idnes.cz/Pasekarsky_triatlon_2011/

3 komentáře:

  1. Pěkně si to Malčo napsal. Poky

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, dobře napsane, vypádá to že kolo bylo asi celkem fajn a ne masakr jako v Brušperku, škoda že mi ty triatlony furt nějak nezapadaj do terminovky. Kež by mi letos jěště jeden vyšel.
    Zdarec. Stoša.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěěěkně synci pěkně. Mám takový respekt k těm triatlonum. Bo ta voda mi tam nějak nesedí. Super Peto, pomalu se blížíš k vrcholu :-). Tož Poky bramorová ale super vysledek. Mimo jiné už jsem tě tak dlouho neviděl že bych tě nepoznal. Jsi jak radiové vlny, všichni víme že existujou, ale nikdo je nikdy neviděl :-))) - J

    OdpovědětVymazat