Dolnolhotská desítka  2012

Kdy: 28.4.
Kdo: za krásnou část oddílu Katka K. a Petra, za zdatnou část oddílu Poky a Stoša a za zbytek oddílu Berďa, Fík a Martin
Výsledky: tady

  Těšil jsem se. Už jsem dlouho nebyl na žádném závodě, krásné počasí, doma vše domluveno - prostě vše vycházelo. Ale v noci dorazila virózka a knedlajs v krku nastolil přímo hamletovskou otázku: "běžet, či neběžet"?!! Chuť běžet vyhrála a tak jsem se potil spolu s rekordním počtem 273 spoluběžců ještě před startem. Vedro totiž bylo nevídané. Počasí nám nedalo žádnou možnost aklimatizace a vůbec nás nešetřilo.
  Pevně rozhodnut šetřit se, jsem začal hezky zezadu. S přibývajícími metry jsem postupně zapomínal na nějaký krk a virózu a zmocňovala se mě radost z běhu. Docela mi to uteklo, dokonce i to horko jsem snášel docela dobře a cíl se rychle blížil. Jen ten výsledný čas byl o něco delší, než bych rád viděl. Ale asi to odpovídá. Holt letos mi nějak chybí rychlost, horko a virózka taky udělají svoje, takže podtrženo a sečteno - velká spokojenost.
   K celkové spokojenosti přispěli pořadatelé výbornou organizací, všechno pěkně odsýpalo, byla výborná nálada - prostě den jak malovaný. Dovolím si jenom malinké zavrčení: fakt nevím, proč mi nezapsali oddíl, přestože v přihlášce jsem ho zapsaný měl!
   Tak hurá na Prahu!!!
Martin

P.S. a zrovna dnes má svátek kromě běhu ještě Robert, tak Bobe vše nejlepší a ať Ti to běhá!

4 komentáře:

  1. Tož jestli dobře čtu, tak jsem si v druhé půli udělal osobák na 5000m na silnici, ale vlastně to bylo furt z kopce, tak to je asi výhoda. Jinak parádní závod, který přibývá na celkové atraktivitě rok co rok.

    OdpovědětVymazat
  2. Diky za prani! BOBika

    OdpovědětVymazat
  3. Tož jste to tam pěkně rozbalili a Keňany ohrozili :-). Tak snad příště to zkusím tééééž :-) Jinak dobrá hláška se ke mně dostala Káco z tvého repertoáru:“Jsem byla na 3 km a ty antilopy už běžely zpět“ :-))))) Ono bylo Bobika ? :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. No pecka ;) gratuluji ke krááásným výsledkům ;)
    Denisa

    OdpovědětVymazat