Slunečnice ;-)


Kdy: 12/08/2012
Kde: X. půlmaraton Energetykow v polském Rybniku
Kdo: podpora a servis taťka, Ivon, Deni, začarovaný Majkl
Odkaz: trať, výsledky, foto

Stejně jako loni, tak i letos nemohla bolatická vodnická odnož chybět v nedalekém polském Rybniku. Jako hrdé členky běžeckého oddílu Vodní zachranné služby jsme nemusely nikoho lovit, utkaly jsme se naštěstí pouze v běhu.
Svoji náklonnost k vodičce jsme však dávaly všem zřetelně najevo svými dresy s „vodním“ logem VZS :-). Chvíli to dokonce vypadalo, že ani oblaka nad našimi hlavami nás nenechají na holičkách a brzo nás i ona zkrápí kapkami deště. To se však neudálo, teplota chladného rána se také naštěstí neudržela, a tak se podmínky pro běh půlmaratonské délky jevily téměř idylicky. Zkrátka, dnes jsme se cítily jako ryby ve vodě :-).
V deset hodin jsme se plné odhodlání rozutekly za davem. Deni opět nasadila turbo pohon a velmi brzy jsem ji ztratila z dohledu. Nasazené rychlé tempo všech zúčastněných mě zaměstnalo natolik, že jsem se jím nestačila ani vyděsit :-). Snad i díky vybité baterii v hodinkách jsem stále zůstávala v klidu, čas byl pro mě pouhým pojmem, nezbývalo nic jiného, než se řídit vlastním pocitem. Kupodivu se protrápená první polovina závodu rychle přehoupla do svižnější druhé, ani jsem se nenadála a už mě vítala cílová brána v čase 1:39:42 jako třetí ženu v pořadí. Deni běžela tak rychle, že se v té chvíli už několik minut v cíli nudila :-). Druhé místo v ženách ozdobila osobákem s hodnotou 1:34:52!
Nejen ona zaběhla skvěle, málem mi to kromě jiných nandal taky Matěj Svozil, který doběhl pár vteřinek po 1:40 :-). Takže nejvyšší čas, abych začala pořádně běhat! ;-)
A pokud vám není zcela jasný význam názvu tohoto článku, nejste sami! Když jsem se ptala Deni, jaký výstižný název mám zvolit, řekla: „tak třeba Slunečnice!" :-D
A tak třeba Slunečnice... ;-)






8 komentářů:

  1. Super výkon, slunečnice. :-) Gratuluji k dvoutřetinovému zaplnění bedýnky vítězů! A díky za fakt pěkný článek, Ivon. Je vidět, že jste si závod užily.

    Zdravím z pod GrossGlockneru

    Berďa

    OdpovědětVymazat
  2. Jste opravdu sikovne! BOBika

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné počteníčko. Garatuluji k bedně, ale hlavně k závodnické pohodě. Martin

    OdpovědětVymazat
  4. Holky super!!! gratulace k výkonům. Lenia

    OdpovědětVymazat
  5. Já přeju z Grossglockneru až jakko poslední, protože se musím o kluky starat, mazat řetězy, budit na snídani, hledat trasu, čepovat pivo! No a některé i jezdit z kopce. Holky, gratulačka!! Koudy

    OdpovědětVymazat
  6. Paráááda, Ivon potvrdila osobaček a to i s protrapeným úvodem a Denča si vylepšila osobáček čímž ho srovnala s mým, abych zase šel trenovat :-O - J

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulace k pěkným výkonům. Deni krásný osobák, takové časy tu neběhají i někteří borci :-). Poky

    OdpovědětVymazat
  8. paráda holky :) fík

    OdpovědětVymazat